Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 november 2013

Beter college

OEGSTGEEST – Voor burgemeester Els Timmers is dit haar laatste begroting. Ze is blij met het eindresultaat en stelde openhartig hoe ze zich nu voelt in vergelijking met vorig jaar.
‘Wat ik nou heel fijn vind is dat we deze begroting kunnen presenteren met een eensgezind college. Er is een vitaliteit aan deze tafel gekomen. Alles wat vervelend was, is onder handen genomen. Het resultaat is een goede, kloppende begroting en de wens en de wil om orde op zaken te stellen. Voor wat betreft ambtenaren en bestuur: we gaan er tegenaan. Dit is een heel realistisch college. We weten dat de bomen niet tot in de hemel reiken. Dat is beter dan in het vorige college. Als alle dingen uit deze begroting worden uitgevoerd, is dit een aanzet voor een goede toekomst. We kunnen met een gerust hart naar de buren gaan.’