Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 december 2013

Ha fijn, een rolstoel!

KAAG EN BRAASSEM – De rolstoelpool, die eerder dit jaar is opgestart, is een groot succes. Vier van de vijf pools worden zelfs uitgebreid met het aantal rolstoelen. De huidige vier rolstoelen op de locaties als ’t Spant (Leimuiden), Hof van Alkemade en Jacobshof (Roelofarendsveen) krijgen er ieder twee bij. Alleen de rolstoelpool in Oud Ade (Dorpshuis, plein 13) gaat terug van vier naar twee rolstoelen.
Wethouder Floris Schoonderwoerd informeert: ‘De mensen die gebruik maken van de rolstoelpool zijn slecht tr been. Het kost hen moeite hebben om een dag lang te winkelen in Leiden of een wandeling langs het Braassemermeer te doen. De rolstoelpool, met allemaal handgeduwde rolstoelen, blijkt in een behoefte te voorzien.’