Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 december 2013

Opgetrokken wenkbrauwen

LISSE – De leden van de monumentencommissie hebben de tekeningen voor de aanbouw- en verbouw van de Christelijk Gereformeerde Kerk (Veldhorststraat 48) nog niet definitief goedgekeurd. Met name het hek bij de hellingbaan zorgde voor opgetrokken wenkbrauwen en ook de geplande luifel mag van de commissieleden licht aangepast worden.
Het hek bij de hellingbaan zou functioneel niet nodig zijn, zo oordeelden de commissieleden. ‘Die hellingbaan is onwijs breed; langs een gracht staat toch ook niet een hek? Als invaliden wat willen vastpakken, zet dan één hek in het midden. Mocht het een probleem zijn, dan kun je het hek alsnog plaatsen’, zo werd gesteld. Wat betreft de luifel, uitten de commissieleden de wens, dat deze ‘een extra profilering krijgt, voor een slanker aangezicht’.