Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 december 2013

Oproep Dorpsraad genegeerd

WOUBRUGGE – Een oproep van de heer Veraart, van de vereniging Dorpsraad Woubrugge, om meer duidelijkheid te hebben over het project Hussonhoek, had weinig effect. De gemeenteraadsleden deelden maandag 16 december de mening van Veraart niet, dat informatie beschikbaar moet worden gesteld over wie er in het te bouwen complex aan de Woudeweg 2 komen wonen en hoe het pand er precies uit komt te zien.
 
Gemeenteraadslid Job Grovenstein (CDA) verwoordde de gevoelens van de politici: ‘De omgevingsvergunning kan verleend worden. Het is nog niet zover om te bepalen wat er precies gaat gebeuren.’ Wethouder Antoon Kea kopte deze voorzet in: ‘Het gaat om het planologische proces. Laten we blij zijn dat er plannen zijn om dit gebied in te vullen. Heb vertrouwen in het proces dat er van een goede toewijzing sprake zal zijn.’