Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 december 2013

Winnaars fotowedstrijd in de wijn gezet

KAAG EN BRAASSEM – De gemeentegids 2014 is uitgebracht en valt binnenkort bij alle inwoners op de mat. Meer dan honderd foto’s zijn ingestuurd en twee hiervan sieren de voorkanten van de gemeentegids en de bijbehorende agenda 2014. Donderdag 21 november werden de twee makers van de winnende foto’s, Harry van der Star en Fay de Haas door burgemeester Marina van der Velde in de wijn gezet.
Dit is mogelijk de allerlaatste gemeentegids die in papieren vorm wordt uitgebracht. De burgemeester oordeelde over de inzendingen van de foto’s: ‘Die ruim honderd foto’s gaven een beeld van hoe mensen onze gemeente zien. Veel foto’s toonden water, koeien, tulpen en molens.’ Ze vond dat de twee mensen terecht gewonnen hadden en liet weten over de foto op de voorpagina van de gemeentegids: ‘Hiervoor heb ik waanzinnig veel respect. Ik probeer zo’n molen er altijd helemaal op te krijgen, maar als dat al lukt, blijkt de foto toch heel saai te zijn. Met uw foto komt de kracht van de molen weer terug.’ De winnaars kregen een fles wijn met een gemeentelijke stropdas. Van alle ingezonden foto’s zijn er circa 50 geplaatst in de gemeentegids en de agenda.