Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 maart 2014

‘Opkomst valt lichtjes tegen’

LISSE – Bij stembureau Beukenhof ligt de opkomst achter bij de verwachtingen. Adri de Roon, in het dagelijks leven wethouder voor D66 maar woensdag 19 maart voorzitter van het stembureau, hoopt dat vandaag nog veel kiezers zullen komen.
Soms is het even stil, maar soms staan er ook vijf mensen te wachten om hun stem uit te mogen brengen. De Roon laat weten: ‘Het stembureau is nu anderhalf uur open en er zijn op dit moment 105 stemmen uitgebracht. Ik ben blij met elke opkomst, maar de opkomst valt lichtjes tegen. Normaal wordt het na negenen rustiger, omdat de mensen vaak voor hun werk gaan stemmen om dan door te rijden naar het werk.’