Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 april 2014

Beste ondernemers

JOEP DERKSEN
STREEK – De ondernemers  Kevin Pelt en Tony Niessen van het Voorhoutse café Cheers! zijn verkozen tot  de beste ‘Jonge entrepreneurs van de Duin- en Bollenstreek’. Bij de presentatie van de meest recente editie van het magazine Bollenstreek IntoBusiness werd dit nieuws bekend gemaakt.
Het initiatief voor deze verkiezing kwam van centrummanager Harry Duivenvoorden. Hij en uitgever John van der Tol hebben een lijst van 25 mensen opgesteld, met namen van personen die zij kennen. Het gaat om zelfstandige ondernemers die jonger zijn dan 35 jaar en werkzaam danwel gevestigd zijn in de Duin- en Bollenstreek.
In de top-25 van beste jonge ondernemers staan onder meer: Christine Kluft (Helder in Cijfers, Voorhout; nummer 25), Margot Bisschops (Nanny Inc, Hillegom, 22), Elkie Marcelis (Leidatto en Aventurijn Natuursteen, Katwijk, 19), Rolf Duindam (RD Sales & Marketing Solutions, Noordwijkerhout, 12) en Ronald Snijders (Snijders Elektrotechniek, Noordwijk, 8).
De top 3 bestaat uit Liesbeth Vermeij (Bollenprint Voorhout, 3), Martijn Claassen (Wereldwijnen Lisse, 2) en dus de Cheers!-ondernemers. Niessen en Pelt zijn verrast door deze uitverkiezing: ‘Wij wilden iets creëren waar je een borreltje kan doen, maar ook een bruiloft kunt houden. Deze oorkonde krijgt een mooie plek in de zaak!’