Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 april 2014

D66 buiten spel

OEGSTGEEST – De coalitieonderhandelingen tussen D66, VVD en CDA zijn mislukt. Afgelopen weekend barstte de bom en lieten VVD en CDA weten niet met D66 verder te willen gaan. Fractievoorzitter Vincent Janssen (VVD) heeft Jan Willem Kradolfer gevraagd om informateur te worden. Hij moet er voor zorgen dat er alsnog een nieuwe coalitie gevormd kan worden.
D66 lijkt hiermee als grootste partij veroordeeld te worden tot de oppositiebankjes. De ‘oude’ coalitiepartijen PrO (Progressief Oegstgeest) en LO (Leefbaar Oegstgeest) doen echter weer helemaal mee in het onderhandelingsproces. Deze twee partijen hebben samen met de VVD namelijk een meerderheid in de raad.