Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 juni 2014

Opgetrokken wenkbrauwen over gesloten zwembad

NOORDWIJK – Tijdens de Pinkstervakantiedagen wilden veel mensen wel eens dat nieuwe zwembad van binnen gaan bekijken. Maar dat bleek onmogelijk, omdat dat zwembad gesloten was voor alle bezoekers. Fractievoorzitter Roberto ter Hark (VVD) vond dit maar een vreemde zaak en hij stelde hierover vragen tijdens de vergadering van de commissie BB&WW.
Wethouder Gerben van Duin (Puur Noordwijk) deelde de mening van Ter Hark, dat het zwembad op feestdagen gewoon open moet zijn. ‘Ik heb hierover contact gehad met het management van het zwembad’, zo liet Van Duin weten. Het management van BinnenZee wijst er op dat het oude Bollenbad ook gesloten was tijdens Hemelvaartsdag. Maar naar aanleiding van deze commissievragen zal BinnenZee met Hemelvaartsdag 2015 wel open zijn.