Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 juni 2014

Positief nieuws voor zwembad

OEGSTGEEST – De jaarrekening van 2013 laat zien, dat de gemeente een voordelig resultaat heeft behaald van 2 miljoen euro. Van dit bedrag wordt 141.000 euro gestort in een potje ‘Reserve exploitatietekort zwembad’, gaat ruim een miljoen euro naar de risicoreserve grondexploitaties en wordt een dikke 800.000 euro gestort in de algemene  reserve. Dit stelt wethouder Marien den Boer (CDA) voor aan de gemeenteraad.
Over de plannnen voor het behoud van het zwembad Poelmeer laat wethouder Jos Roeffen weten, dat de gemeente op zoek gaat naar ondernemingen of instanties de het zwembad voor de komende tien tot vijftien jaar willen beheren. En hiervoor maximaal 400.000 euro per jaar krijgen van de gemeentet. Roeffen: ‘Als het resultaat van deze marktverkenning positief is, zullen wij onder de geïnteresseerde partijen een aanbesteding houden voor de exploitatie  van het zwembad.’