Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 september 2014

Inspiratie door ondernemende predikant

OEGSTGEEST – Hoe kom je op het idee om een ‘huis van ontmoeting’ op te zetten? En dat niet alleen, maar er dan ook nog in slagen om dat te realiseren op de Zuidas van Amsterdam? De man die hier antwoorden op kan geven is initiatiefnemer en predikant ds. Ruben van Zwieten.
Samen met zakenmensen, managers en consultants filosofeert hij over muziek, poëzie en bijbelverhalen.  Maar bezoekers kunnen er ook genieten van een goede maaltijd. De Nieuwe Poort is een huis voor ontmoeting en inspiratie, met horeca, plekken om te werken en programma’s, lezingen en debatten op het gebied van persoonlijke groei en maatschappelijk engagement. 
Op donderdag 18 september is Van Zwieten de hoofdpersoon op een inspiratieavond in het Dorpscentrum (Lijtweg 9). De avond begint om 20:00 uur en is bedoeld voor iedereen die zin heeft om zich even lekker geïnspireerd te laten worden.