Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 november 2014

‘Kom uit mist der vaagheden’

KAAG EN BRAASSEM – Moet het overheidsbeleid nu wel of niet SMART opgezet worden? SMART is een overheidsafkorting, die staat voor: ‘Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdsgebonden’. D66 pleitte hiervoor, maar op twitter barstte de politieke discussie los.
Nadat in de raad het SMART-voorstel van D66 lauw ontvangen werd, twitterde wethouder Floris  Schoonderwoerd: ‘Eindelijk kritische geluiden over 'SMART'. Als je het niet kan tellen bestaat het niet... Onzin.. 1.0’. Hierop reageerde Alwin Koek (VVD): ‘Ga maar aan de gang college. #pro vindt alles best, beleid is niet #Smart te maken. #raadslidonwaardig. #watdoejeinderaad.’ Ook Dennis Olyerhoek (D66) reageerde kritisch op de tweet  van de wethouder: ‘Onzin Floris, op vaagheden kun je niet bouwen. Laat staan sturen. Raad is de baas, niet het college #dualisme #raadkenb Kom eens uit de mist der vaagheden.’