Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 november 2014

Leerlingen steunen Hospice met 4.000 euro

LISSE – De kinderen van de St. Josephschool hebben maar liefst 4.000 euro bij elkaar gelopen en gehinkeld voor het goede doel. Een cheque met daarop dit enorme bedrag werd woensdag 15 oktober overhandigd aan Ellen Warmerdam, coördinator van het Hospice Duin- en Bollenstreek.
Op 11 september liepen de 350 leerlingen verschillende afstanden, waarbij ze door (meest) familieleden gesponsord werden. De kleuters overbrugden vijftig meter en de andere leerlingen liepen zoveel mogelijk rondjes.Twee van de basisschoolleerlingen, Anouk en Keanu, draaiden de cheque om en Warmerdam sloeg in opperste verrassing de handen voor haar mond. ‘Wat een ongelooflijk bedrag! Ik had nooit gedacht, dat jullie zoveel geld zouden inzamelen! Ik ben supertrots op jullie en geef jullie een groot applaus.’