Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 november 2014

Zoeken naar alternatieven vrachtverkeer

NIEUWKOOP – Het college van burgemeester en wethouders moet met verschillende alternatieve komen om het bouwverkeer voor Ter Aar Zuidwest fietsveilig aan en af te laten rijden. Hiertoe riepen alle leden van de gemeenteraad het college vorige week op.
Een eerste collegevoorstel om het bouwverkeer over de Ringdijk te laten rijden, waar veel fietsers komen, leidde tot onrust onder de bevolking. Ook de politici waren hier niet blij mee, zo bleek donderdag 16 oktober. Uiteindelijk werd het raadsvoorstel voor het Verkeersveiligheidsplan Ter Aar Zuidwest wel aangenomen, waarbij alleen de leden van MPN/PN tegen stemden.