Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 juni 2015

Morgen klaart het op

HILLEGOM – Een vrolijke avondvullende voorstelling over een man, wiens Neanderthalergevoelens onderdrukt worden. Pepijn Schoneveld gaat in zjin tweede show ‘Morgen klaart het op’ weer helemaal los.
Hij laat het publiek kennis maken met een meneer, die eigenlijk gemakat is om voor zijn grot te zitten. In een berenvel, terwijl hij ondertussen ‘Boegoe! Boegoe!’ roept. Maar helaas, de meneer leeft in de 21ste eeuw en is gedwongen om thuis op de bank door te brengen. Maar zijn Neanderthalergedachten blijven doorgaan. Hij moet een nieuwe manier vinden om te kunnen overleven in deze jungle van mobieltjes, auto’s en boze mensen. En dan klaart het op. Echt!
Deze show is te zien op zaterdag 31 oktober, vanaf 20:30 uur. Toegangsprijs 15 euro. Voor meer informatie of om te reserveren (cursusnummer: 152.912): www.hetraamhillegom.cc.