Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 januari 2016

Oproep tot melden overlast

LISSE – Burgemeester Lies Spruit roept de bewoners van de Schoolstraat en Hobahostraat op om overlast te melden tijdens de uitgaansavonden. Dat deed ze woensdag 20 januari tijdens de vergadering van de commissie Maatschappij en Financiën, naar aanleiding van een vraag van fractievoorzitter Roeland den Breejen (SGP/ChristenUnie).


Spruit liet weten: 'Ik heb gesproken met de mensen in deze straten. Het blijkt dat sommige mensen zich redelijk beschaamd voelen om iedere keer te bellen als er overlast is. Maar het is de bedoeling om juist wél te bellen. Er is een telefoonnummer om Trigion te bereiken, zodat ze acuut kunnen optreden. Anders is het mosterd na de maaltijd. ' Ze vervolgt: 'Het loopt niet altijd uit de hand, maar het loopt af en toe mis, zo heb ik me laten vertellen. We hebben in beraad om wellicht meer verlichting op die plek te hebben te realiseren, om de overlast te helpen verminderen.'