Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 januari 2016

'Rare volgorde' voor terras

LISSE – Komt het door De Gewoonste Zaak zo gewenste terras er nu wel of niet? En wanneer krijgt de politiek inzage in de ontwikkelingsplannen in dat deel van het centrum? Deze vragen stelde commissielid Gerrit Meiland (CDA) donderdag 21 januari tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur.


Wethouder Cees Ruigrok (Nieuw Lisse) reageerde hier op, door te zeggen dat er een aantal varianten op papier zijn gemaakt. 'In een aantal varianten is een terras ingetekend, maar niet in allemaal. U kunt volgende maand uw voorkeur uitspreken.' De wethouder liet daarna weten, dat De Gewoonste Zaak niet van de verschillende varianten op de hoogte is. Pas als de gemeenteraad een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde variant (met of zonder terras), wil het college in gesprek met De Gewoonste Zaak. Meiland concludeerde hierop: 'Ik vind dat een rare volgorde.'