Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 februari 2016

Weer fit met powerwalking en voedingsadvies

HILLEGOM – De lente komt er met rasse schreden aan en het is de hoogste tijd om je lichaam weer die fysieke boost te geven, die het verdient. En in slechts acht weken is het mogelijk om je leefstijl te verbeteren; dankzij Powerwalking & Voedingsadvies van Regina Blom - van Haaster.

Bij powerwalking lopen de deelnemers met een flink tempo van zo'n zes kilometer per uur. Door een krachtige armbeweging en een sterke afzet met de voet zijn veel spieren tegelijkertijd actief. De ademhaling wordt dieper, de bloedsomloop wordt aangezet en de zuurstoftoevoer vergroot. Het calorieverbruik kan hierdoor oplopen tot wel 500 calorieën per uur. Dus een simpele manier om meer te bewegen, af te slanken en gezond te blijven! De training wordt gedaan in groepsverband, in de buitenlucht en in verschillende omgevingen, waarbij de route telkens anders is zodat het nooit gaat vervelen.


Naast de training krijgen de cursisten iedere week na de les nuttige afval-, leefstijl- en voedingstips mee van een gediplomeerd gewichtsconsulent. En met een speciaal dieetdagboek kunnen de recente ontwikkelingen in de gaten gehouden worden. De startplek is bij Het Raam; de eerste keer op dinsdag 8 maart om 19:00 uur. Deelname aan de acht lessen kost slechts 115 euro. Aanmelden kan via www.hetraamhillegom.cc (cursusnummer 161.662).