Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 maart 2016

Woon4You

Want een huis kopen draait om u!

BOLLENSTREEK – De aankoop van een huis is zonder twijfel de meest belangrijke beslissing in iemands leven. En toch zijn er nog mensen, die deze stap nemen zonder een gespecialiseerde aankoopmakelaar. Nick van der Horst en Frank van der Zalm van Woon4You zetten zich al vijf jaar vol passie in voor mensen die een huis willen kopen. En hebben hun klanten in totaal al ruim vier miljoen euro bespaard!

Woon4You is een bedrijf met een missie en een filosofie, zo licht Van der Horst toe: 'We zijn gespecialiseerd in de aankoop van huizen en houden ons dus niet bezig met huizenverkoop. Dat garandeert onze onafhankelijkheid.' In vijf jaar tijd is Woon4You uitgegroeid tot marktleider van de aankoopmakelaars in de Duin- en Bollenstreek. En mede dankzij alle positieve reacties van de klanten, groeit het bedrijf ook.

Op 1 april opent Woon4You een tweede vestiging; dit keer in Alphen aan den Rijn (Thorbeckestraat 1E, T: 0172 551 010, E: alphen@woon4you.nl). Net als in Lisse vijf jaar geleden, is Woon4You ook in Alphen de allereerste aankoopmakelaar. Maar wat maakt een aankoopmakelaar nou zo bijzonder? Van der Zalm informeert: 'Wij zijn hiermee begonnen, omdat we vinden dat er iemand moest opstaan, die zich hard maakt voor de kopende consument. Dan gaat het niet alleen om het zoekproces, maar ook over het onderhandelen, de bouwtechnische en juridische ondersteuning.'

Hij vervolgt: 'We horen vaak meer en sneller dan consumenten waar woningen te koop komen. Doordat we op de hoogte zijn van onderhandse verkoop, kunnen we al in onderhandeling zijn over een woning als deze nog niet eens op de markt is.' Op zaterdag 2 april vindt weer de Open Huizen Route plaats; het is een dag waarop veel mensen zich oriënteren voor de aankoop van een nieuwe woning. De beide aankoopmakelaars tippen: 'Betaal niet teveel en laat je hoofd niet op hol slaan. U kunt vrijblijvend bij ons langs komen en bij een intakegesprek brengen we uw woonwens in kaart. Op het moment dat we een woning gevonden hebben, waar u helemaal enthousiast over bent, kijken wij wat het huis waard is en geven we een advies over de bouwkundige staat. We verzamelen informatie om de prijs te drukken en voeren namens de klant de onderhandelingen.' En dat leverde de klanten van Woon4You tot nu toe al meer dan 4 miljoen euro aan bespaarde aankoopkosten op!


Voor meer informatie: www.woon4you.nl, Heereweg 466 , 2161 DH Lisse,T: 0252 234 483.