Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 juni 2016

Projectontwikkelaar wil bouwplannen supermarkt niet aanpassen

NOORDWIJK – De projectontwikkelaar van de nieuwe supermarkt op de locatie Raadhuisstraat / Kerkstraat / Bronckhorststraat piekert er niet over om met nog weer een nieuw bouwplan te komen. Deze mededeling deed wethouder Hans Bakker donderdag 16 juni tijdens de raadsvergadering.


Hij las een brief voor, waarin de projectontwikkelaar uitlegde, waarom er niet meer gesleuteld wordt aan het bouwplan. 'Het allerlaatste en vergunde plan is binnen alle kaders haalbaar. Wederom een plan, waarbij alles volledig wordt verbouwd, is te duur en mogelijk niet te verhuren. Als belegger is het ongewis en ook omwonenden zullen er allicht niet blij mee zijn. In het huidige plan zal het parkeerterrein zoveel mogelijk voorzien worden van bomen en groenvoorzieningen. Met het huidige plan hebben we zekerheid en dat plan willen we tot uitvoering brengen.'