Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 oktober 2016

Kaartjes voor foutparkerende fietsers

LISSE > De gemeente gaat tóch aandacht schenken aan de fietsparkeeroverlast bij de Albert Heijn in het winkelcentrum. Al meerdere malen vroeg de seniorenraad hier aandacht voor, en maandag 24 oktober tijdens hun vergadering was dit geen uitzondering. Wethouder Adri de Roon (D66) deed hierop een toezegging.


Berna van Amersfoort, voorzitter van de seniorenraad, riep op tot extra controles door boa's op het fatsoenlijk parkeren van fietsen: ,,Mensen met rolstoelen en kinderwagens kunnen hier heel lastig langs.'' De Roon liet weten, dat hij het hier met de boa's over heeft gehad. De idee kwam hierbij op, dat de boa's kaartjes gaan hangen aan verkeerd geparkeerde fietsen, met het advies om deze fiets elders te plaatsen. ,,Dit idee wil ik aanbevelen bij de burgemeester.'' Het is nog niet bekend wanneer dit project start.