Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 februari 2018

Helden redden leven 7-jarige


Woubrugge – Twee jongens van 11 jaar, Tim en Matthijs, hebben de 7-jarige Lisa wellicht het leven gered. Toen er nog een laagje ijs op de sloot lag, was Lisa met een vriendje daar naast aan het spelen. Het vriendje zag een tak liggen en wilde die graag hebben. Lisa: ,,Ik haalde hem van het ijs af en toen zakte ik door het ijs.''

De sloot is zo diep, dat Lisa er niet kon staan en ze klampte zich vast aan de rand. Gelukkig waren
Ik ben in de sloot gevallen. Mijn vriendje zag een tak liggen. Die lag op het ijs. Ik haalde hem van het ijs af en toen zakte ik door het ijs.

Tim en Matthijs waren in de buurt. Matthijs: We zaten al te kijken om te zien of het wel goed ging. Toen zagen we haar door het ijs zakken. We renden er naar toe en trokken haar er uit.'' Ze zijn dus echte helden. ,,Nee. Dit was het enige wat we moesten doen.'' Van Lisa's moeder kregen de jongens elk een mooie bioscoopbon. Het filmpje is te zien op: https://www.youtube.com/watch?v=S-_19AbPMs8.