Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 maart 2018

'Snelheid A4 naar 130 kilometer'


[OUD ADE] De inwoners van Oud Ade zijn best tevreden, waar het gaat om verkeersoverlast. Zo ergeren ze zich niet aan sluipverkeer. Dat blijkt uit de notulen van de Vereniging Dorpsgemeenschap Oud Ade, die donderdag 1 maart openbaar werden gemaakt. Hieruit blijkt, dat de maximumsnelheid op de A4 ook wel omhoog kan. Op een vraag, of het een probleem zou zijn, dat op deze snelweg de maximumsnelheid naar 130 kilometer per uur kan, stelden de aanwezigen unaniem, dat ze daar geen problemen mee zouden hebben.

Wel vindt de dorpsraad, dat de verkeersdruk niet mag toenemen. Bijvoorbeeld waar het gaat om de verkeersdrukte op de Boekhorsterweg. Hierover heeft de dorpsraad een brief geschreven naar zowel de gemeente Kaag en Braassem als de gemeente Teylingen. Een oplossing lijkt er echter niet in te zitten, zo bleek uit een verslag: ,,Alternatieve routes voor de Boekhorsterweg zijn verkend, maar lijken niet haalbaar, want kostbaar.''