Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 april 2018

Goodnight Slaapkamers


CRUQUIUS Goodnight Slaapkamers is een waar paradijs met 5.000 m2 aan slaapkamers, bedden, kasten, matrassen en boxsprings! 'Als u bij Goodnight niet slaagt, slaagt u nergens', is een bekende uitdrukking. En dat is logisch, want hier kunt u terecht voor de bedden van de betere en hogere kwaliteit, zonder dat u hier per se diep voor in de portemonnee hoeft te tasten.  
Joep Derksen

Bedrijfsleider Lars de Ruiter laat met gepaste trost weten, dat er in de winkel een compleet nieuwe studio van Nolte is gerealiseerd. Met het programma 'Concept Me'. De Ruiter: ,,Nolte is dé naam, waar het gaat om goede kwaliteit kasten en ledikanten. En voortaan zijn er geen beperkingen meer, waar het gaat om wensen met betrekking tot kleuren en maten. Je mag namelijk alles zelf bepalen.'' Via 'Concept Me' worden fraaie 3D-tekeningen gemaakt, waarin de situatie bij u thuis perfect wordt weergegeven. Zo kun je de eigen slaapkamer precies naar jouw eigen wens inrichten en dus in feite je eigen slaapkamer ontwerpen. En daar komen dan ook nog eens de snelle levertijden en scherpe prijzen bij!

Nieuw is ook de Tempur studio. Dit kwaliteitsmerk is helemaal terug gegaan naar de basis; hun matrassen. Tempur is namelijk groot geworden door haar eersteklas matrassen. Deze bieden het slaapgenot, wat de consument gewend is. ,,Een goede matras met een lange garantie en een vanzelfsprekendheid waar het gaat om goed slapen voor mensen met rugklachten.''

Ledikanten worden steeds populairder. Goodnight Slaapkamers heeft een hele etage vol staan met ledikanten. Of het nu gaat om de industriële modellen of de klassieke modellen van een breed scala aan Nederlandse merken. De Ruiter laat weten, waarom Goodnight Slaapkamers een voorkeur heeft voor Nederlands geproduceerde bedden: ,,Je weet hierdoor met wie je zaken doet en de lijntjes zijn kort. Mocht er iets nodig zijn, dan kunnen we snel schakelen om onze klanten van dienst te zijn.''

De technologie blijft zich maar ontwikkelen en Goodnight Slaapkamers maakt dan ook gebruik van de nieuwste technieken. Het wederom Nederlandse merk Perzona is hier een perfect voorbeeld van. Met een speciale computer met camera wordt een matras gecreëerd, die perfect past bij jouw slaapgemak. De Ruiter: ,,Via de computer wordt je lichaam helemaal in 3D opgemeten. Hierbij wordt gekeken naar hoe je gebouwd bent, waar het gaat om bijvoorbeeld je schouders, heupen en taille. Vervolgens wordt de matras in verschillende hardheden samengesteld. En dat voor een heel betaalbare prijs. Het gebeurt in de winkel, zodat je al direct kunt voelen hoe fijn deze op jou aangepaste matras ligt.''

Waar Goodnight Slaapkamers zich ook mee onderscheidt, is haar eigen bezorg- en montagedienst. Deze medewerkers zijn speciaal opgeleid om alle bedden en aanverwant meubilair uitstekend in elkaar te zetten. Met persoonlijke aandacht. Wilt u zich laten verrassen door prachtige aanbiedingen? Kijk dan op de website van Goodnight.

Voor meer informatie: Goodnight Slaapkamers Cruquius B.V., Spaarneweg 18, 2142 EN Cruquius, T: 023 529 3984, W: www.goodnight.nl.