Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 juli 2018

Ondernemers moeten aan de slag


[NIEUWKOOP] De ondernemers in Nieuwkoop moeten zelf aan de slag gaan om van het Regthuysplein een sterk winkelcentrum te maken. Er komt geen haalbaarheidsonderzoek naar de vraag, of de kern Nieuwkoop twee winkelcentra kan behouden. Dat liet wethouder Antoinette Ingwersen vorige week weten, naar aanleiding van vragen door raadslid Quinten van Dobben (VVD).

Onder leiding van bedrijvendokter Cor Molenaar zijn er gesprekken geweest met ondernemers en vastgoedeigenaren. Dat moet leiden tot één overkoepelend plan voor de toekomst van het winkelen in de kern Nieuwkoop. Maar voordat zo'n plan er is en tot uitvoering wordt gebracht, zijn we weer jaren verder. De wethouder tipte de ondernemers daarom: ,,Je kunt op alle plannen wachten, maar je moet de komende vijf jaar vooruit om van het Regthuysplein 'the place to be' te maken.''