Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 juli 2018

Ondernemersloket na de zomer van start


Nieuwkoop – Er is nog altijd geen ondernemersloket, terwijl tijdens de verkiezingscampagne alle partijen aangaven zo'n loket te willen hebben. In september 2017 stelde de afdeling ZZP van de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop een advies op, maar sinds die tijd is daar niets of nauwelijks mee gedaan.

Tijdens het vorige college was wethouder Paul Platen hier voor verantwoordelijk. Maar tijdens de raadsvergadering van donderdag 21 juni greep het raadslid Paul Platen de kans om het huidige college ter verantwoording te roepen. ,,Wanneer wordt het verbeterde ondernemersloket in gebruik genomen? Laten wij als raad dit op z'n beloop?''

Wethouder Antoinette Ingwersen reageerde, dat er inderdaad maanden niets gedaan was aan de realisatie van een ondernemersloket. Maar sinds maart (de maand van de gemeenteraadsverkiezingen, JD) wordt er volgens Ingwersen ,,echt aan gewerkt.'' Sterker nog; het ondernemersloket zou al bijna klaar zijn. De wethouder wil binnenkort met de afdeling ZZP in gesprek, zodat het ondernemersloket na de zomer echt van start kan gaan.