Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 november 2018

,,CJG op centrale plek''


OEGSTGEEST – Het Centrum voor Jeugd en Gezin mag de komende tien jaar in het CARP gebouw blijven zitten, daarover berichtte de Oegstgeester Courant onlangs. Raadslid Ingrid van Dillen (CDA) vroeg het college van burgemeester en wethouders vorige week, of het CJG toch nog wat meer naar een centrale plek in Oegstgeest kan verhuizen.

,,We zijn blij te horen, dat het CJG niet naar Nieuw-Rhijngeest gaat verhuizen, maar op een meer centrale plek wordt de zichtbaarheid en laagdrempeligheid hiervan vergroot'', zo stelde Van Dillen. Wethouder Jan Nieuwenhuis kon haar maar een klein beetje tegemoet komen: ,,Het college zal alert zijn op betaalbare kansen om het CJG nog centraler te realiseren. Maar dat zal niet op heel korte termijn zijn.''