Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 februari 2019

Gemeente denkt over waterstofauto's


KAAG EN BRAASSEM – Ambtenaren van de gemeente Kaag en Braassem moeten in de toekomst mogelijk vaker de elektrische fiets pakken. Dat laat een gemeentelijk woordvoerder weten.

Het elektrische fietsenplan is onderdeel van een hoeveelheid ideeën om de gemeente duurzamer te maken. Een woordvoerder laat weten, dat het aanschaffen van die elektrische fietsen niet het enige idee is: ,,We zijn aan het kijken naar de vervanging van onze Aygo's voor elektrische of misschien wel waterstofauto's.'' Ook in het gemeentehuis komen er maatregelen om minder energie te gebruiken. Op iedere verdieping wordt een 'killswitch' aangebracht, zodat alle lichten in één keer uit kunnen. En een 'energiemeetsysteem' moet aantonen, waar veel elektriciteit verbruikt wordt, zodat ook hierop maatregelen genomen kunnen worden.