AMSTELVEEN – Keurslagerij Fred van Ingen zorgt al dertig
jaar voor de heerlijkste maaltijdgerechten op de Van der Hooplaan. Op vrijdag 4
en zaterdag 5 oktober wordt het 25-jarig bestaan gevierd van het Keurslager kwaliteitskeurmerk.
De klanten zullen het merken; zij krijgen dan een cadeautje van keurslager
Fred.
JOEP DERKSEN
De kookprogramma’s op de televisie zorgen voor een ware hype
in het herfst- en winterbarbecuen. Steeds meer mensen komen er achter, dat een
goede BBQ zoveel meer kan zijn dan alleen een hamburger en een satéstokje. Wat
de mogelijkheden zijn; dat kun je zien op vrijdag 4 oktober. Het hele BBQ-team
van Keurslagerij Fred van Ingen toont dan, hoe je grotere stukken vleesmiddelen
kunt klaarmaken en hoe je jouw familie kunt verrassen met een mooi buffet.
Die dag én de volgende dag krijgen de eerste 600 klanten een
cadeau van de keurslager: ,,Onze bekroonde rookworst’’, verklapt Fred van
Ingen, die samen met zijn steun en toeverlaat Marga en het kwaliteitsteam van
medewerkers al dertig jaar de klanten met een brede glimlach verwelkomt in de
zaak.
Een paar jaar geleden introduceerde Fred de broodjes en deze
zijn een doorslaand succes, met als echte topper het broodje filet – mét een ei
erbij! ,,We zijn niet van de opgedirkte, maar beleggen onze broodjes met onze
eigen producten. Mijn persoonlijke aanrader is het broodje pastrami.’’
Voor meer informatie
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home