Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 april 2020

Blijf weg uit de Bollenstreek!


BOLLENSTREEK – Dit Paasweekend zijn toeristen en recreanten niet welkom in de Bollenstreek. De burgemeesters van Hillegom, Lisse en Teylingen roepen iedereen op om dit weekend weg te blijven. ,,Het is rondom de bollenvelden niet mogelijk om voldoende afstand van elkaar te houden als het druk is.’’
Als er toch teveel verkeer is, sluiten de gemeenten de lokale wegen af voor gemotoriseerd verkeer en groepen wielrenners. De wegen blijven wel toegankelijk voor voetgangers, individuele fietsers en bewoners. Wie zich niet aan de regels houdt, loopt kans op een boete van 390 euro.

De volgende wegen gaan bij teveel drukte of bezoekers dicht voor auto’s, motorrijders en groepen wielrenners:

·         Hillegom: lokale wegen rondom de bollenvelden - tussen de N208/Hyacinthenlaan Veenenburgerlaan/Wilhelminalaan/Loosterweg noord (richting Lisse)

·         Lisse/Sassenheim: lokale wegen rondom de bollenvelden - tussen de N208/Keukenhof/N443/Loosterweg zuid

Buurgemeente Noordwijk sluit net als vorig weekend alle gemeentelijke parkeerterreinen en de weg naar Langevelderslag af.