Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 juli 2020

Oud Noordwijk is overbevolkt

Noordwijk – Niet iedereen is blij met de komst van nieuwe bewoners aan de Albertus van Velsenstraat.

De bouw van het Julianahof heeft geleid tot de oprichting van Stichting Burgerbelang Julianahof i.o. Deze stichting heeft onlangs een inspraakdocument tegen de komst van Julianahof bij de gemeente ingediend, dat ondertekend is door 135 mensen.

De bewoners snappen, dat er een groot tekort is aan (betaalbare huur)woningen in Noordwijk. ,,Maar bouwen binnen de oude dorpskern kan niet zomaar zonder slag of stoot plaatsvinden. Dit gebied is oud, maar vooral ook bijzonder kwetsbaar. De infrastructuur is niet berekend op extra verkeersbewegingen, om nog maar te zwijgen over de parkeerdruk die nog verder verhoogd wordt in een reeds overbevolkt stukje oud Noordwijk.