Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 juli 2020

Panden Verloop verkocht

Noordwijk – De gemeente Noordwijk koopt twee panden van Verloop voor een bedrag van 2,7 miljoen euro.

Het gebied aan de kop van de Hoofdstraat kan zo gebruikt worden om er een nieuwe (tijdelijke) parkeervoorziening te realiseren. Na het slopen van de gebouwen, krijgt het terrein 70 parkeerplaatsen, die de komende vijf jaar gebruikt kunnen worden. In de tussentijd worden de reconstructiewerkzaamheden aan de Maarten Kruytstraat, het Jan Kroonsplein en de Parallelboulevard afgerond zijn.

Hierna is het plan, om op het voormalige Verloop-terrein sociale huurappartementen te bouwen. Er zijn op de locatie, aan de rand, nog wel twee appartementen met huurders. Voor de definitieve situatie wordt bekeken hoe zij in de planvorming meegenomen kunnen worden.