Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 oktober 2020

Inwoners boos op wethouder

Noordwijk – Twee inwoners van de Zonnekant zijn boos op wethouder Van den Berg. Zij vinden, dat ze door de wethouder als leugenaars worden bestempeld.

Tijdens een interpellatiedebat op 29 september ontkende wethouder Van den Berg, dat hij had toegezegd om een week later terug te bellen. Daarmee bleef hij bij een eerder standpunt richting de raadsleden, dat Van den Berg nooit enige toezegging aan de zonnekantbewoners gedaan had. Maar nu zijn er dus twee bewoners, die de wethouder hierover in twee brieven aanspreken.

Zij vinden, dat de wethouder hen ‘in diskrediet brengt’. De tweede getuige bevestigt, dat de belafspraak gemaakt zou worden, zodat een bijeenkomst opgezet zou worden tussen Zonnekantbewoners en ambtenaren van de gemeente van Team Groen en de afdeling snippergroen.