Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 oktober 2020

Vier ton voor plan DunantStaete

Hillegom – De gemeenteraad gaat akkoord met het uitgeven van 400.000 euro om zo het herontwikkelingsplan DunantStaete uit te breiden met het pand aan de Hoofdstraat 120/120A. Hierdoor moet het winkelcentrum mooier en beter worden.

Met deze extra financiering kan de winkelruimte gesaneerd worden en komt er een extra verbinding naar het Henri Dunantplein. Bovendien worden er 36 appartementen toegevoegd aan het centrum. Een ontwikkelaar kan aan de slag met dit plan, zodra de gemeenteraad later deze maand haar definitieve akkoord geeft.

De vraag van raadslid Semrek (D66), of dit het laatste geld is, dat het gemeentebestuur vraagt voor het opknappen van dit deel van de Hoofdstraat, kon wethouder De Jong bevestigend antwoorden. ,,Dit zou het moeten wezen.’’