Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 november 2020

Quotum arbeidsgehandicapten

Noordwijk – Twee jaar geleden nam de raad van de toenmalige gemeente Noordwijk de motie ‘Quotum Arbeidsgehandicapten’ aan.

Maar nog altijd is er geen ‘overall’ gemeentelijk beleid om het in dienst nemen van arbeidsgehandicapten te stimuleren. Burgemeester Wendy Verkleij laat echter in een bericht aan de gemeenteraad weten, dat de gemeente hier wel mee bezig is. ‘We willen een diverse en inclusieve organisatie zijn’.

In de eerste helft van 2021 komt het college met het voorstel ‘Arbeidsmarktcommunicatie’ naar de gemeenteraad, waarin ook een plan staat om actief te werven voor onder meer arbeidsgehandicapten.