Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 januari 2021

Burgemeester kondigt vertrek aan

Kaag en Braassem – Burgemeester Marina van der Velde stopt aan het eind van dit jaar met haar werk.

Dan heeft ze haar tweede termijn als burgemeester zo goed als voltooid en kan de 67-jarige genieten van haar pensioen. Ze blijft echter aan deze gemeente verbonden; ze woont in een nieuwbouwhuis in Roelofarendsveen en geeft aan, dat ze hier veel vrienden heeft gemaakt.

Met het aangekondigde vertrek van Van der Velde beginnen nu de voorbereidingen voor de zoektocht naar haar opvolger. Of dit een waarnemend burgemeester wordt, ter voorbereiding van een mogelijke fusie van Kaag en Braassem met een andere gemeente of toch nog een kroonbenoemde burgemeester, is nu nog niet bekend.