Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 april 2021

Priklocatie Leeuwenhorst vanaf 12 april geopend

Noordwijkerhout – De priklocatie in de NH Conference Centre Leeuwenhorst  gaat op 12 april open. Eerder werd nog gedacht, dat het prikken van de inwoners van de Bollenstreek hier al in maart van start kon gaan.

In een bericht aan de gemeenteraadsleden van Hillegom verstrekt burgemeester Arie van Erk meer informatie. De Leeuwenhorst is de vaccinatielocatie voor de Bollenstreek en is gekozen vanwege de geografische ligging in de regio. Van Erk: ,,Ook onze huisartsen gaan gebruik maken van deze locatie.’’

Mensen die een oproep krijgen om een vaccin op te halen, kunnen dat vanaf 12 april dus dichter bij huis doen. Per dag kunnen in Leeuwenhorst 300 ouderen met Pfizer worden gevaccineerd. Op dit moment is de doelgroep 75 jaar en ouder aan de beurt voor vaccinatie.