Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

31 maart 2021

Beaumix geen probleem voor Oegstgeest

OEGSTGEEST – Het milieu-onvriendelijke middel Beaumix is gebruikt langs de N206. Dat is reden tot zorg voor gemeenteraadslid Karin Rosdorff (HVO).

Het raadslid gaf tijdens de raadsvergadering aan: “Er blijkt materiaal gebruikt te zijn met zware metalen. Om dat te verwijderen, gaat veel geld kosten. Wat zijn de gevolgen voor woningbouw?’’ Wethouder Peter Glasbeek kon haar geruststellen: “Als er iets ernstigs aan de hand zou zijn, zou u daar iets over horen. Dat is ons niet bekend. Aan de Oegstgeester kant is deze bouwer helemaal niet actief geweest. Dit voltrekt zich uitsluitend aan de Katwijkse kant; aan de andere kant van de Oude Rijn.’’