Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 juli 2021

Angst voor vervallen pand

Noordwijk – Wethouder Theo Alkemade moet zijn huiswerk beter doen, waar het gaat om de bouwplannen voor twee villa’s op het perceel Prins Hendrikweg 17.

Het huidige pand wordt nu antikraak bewoond, maar is in vervallen staat. Het boezemt ook angst in bij raadslid Van Haaster (CDA): ,,Dit is de schandplek van Dobbelmanduin. Je moet het (laten in vervallen staat behouden van de woning, red.) niet belonen met twee woningen, maar je moet dit wel oplossen. Laat ze de rommel opruimen; het is een bende en een lugubere boel. Je wilt er ’s nachts niet gevonden worden.’’

De wethouder wilde een besluit overlaten aan de raad of er wel of geen twee nieuwe villa’s mogen komen. Maar de raadsleden wilden donderdagavond eerst meer informatie hebben. De wethouder gaat hier voor zorgen.