Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 september 2021

Oplossingen voor coronacheckproblemen

OEGSTGEEST – Gemeenteraadslid Ingrid van Dillen (CDA) maakt zich zorgen om de oudere inwoners, waar het gaat om hun mogelijkheid ene coronapas te kunnen tonen bij cafés en activiteiten.

Ze wees er donderdagavond op, dat ze soms moeite hebben met het printen van een vaccinatie- of testbewijs via CoronaCheck.nl. Burgemeester Emile Jaensch liet weten, dat onder meer Radius en de bibliotheek de helpende hand kunnen bieden. Ook verwees hij naar de website www.ikhebgeendigid.nl voor meer informatie. Wie dat liever wil, kan ook telefonisch met iemand praten via de helpdesk 0800 1421.