Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 december 2006

Welstandscommissie flexibeler bij bouw op omheinde locaties

Lisse – De Welstandscommissie oordeelt over bouwaanvragen van Lissers. Gekeken wordt in hoeverre bouwplannen van woningen en bedrijven passen in het aanzien van Lisse in het algemeen en de reglementen in het bijzonder. Onlangs heeft deze commissie aangegeven dat zij voor de toekomst wil voorstellen om bouwconstructies die vanaf de openbare weg niet te zien zijn, minder streng te beoordelen.

Dat wil overigens niet zeggen dat alles maar moet kunnen, zolang het niet zichtbaar is, want nieuwe constructies moeten wel voldoen aan allerlei bouwvoorschriften en de welstandscommissie blijft dit controleren.