Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 februari 2007

‘Stunt’ Noortukkers brengt mensen niet aan het lachen

Noordwijk – Het blijft lachen met die Noortukkers. In een doorzichtige poging om mee te liften op het succes van X-factor benaderde deze carnavalsvereniging de pers met de mededeling dat afgelopen zondag een voorronde van dit zangprogramma zou plaatsvinden. Marion Kuijper schrijft in haar persbericht: ‘Jarenlang was het traditie om tijdens de carnavalsdagen een stunt te bedenken en dit jaar is weer een stunt van stal gehaald. Kosten noch moeite zijn gespaard om dit tot een succes te maken.’

Nou vallen de kosten van een email sturen naar de verschillende media nog wel mee en de ‘stunt’ was ook geen doorslaand succes. Slechts vier mensen meldden zich aan voor de ‘X-faktor auditie’ in De Bob aan de Grent. Nadat Prins Lacus was binnengekomen en had uitgelegd dat het een stunt betrof, ging eenieder zijn eigen weg en over tot de orde van de dag. Van lieverlee werd er maar karaokemuziek opgezet.

Ook de prins en zijn gevolg waren snel vertrokken, zodat niemand de bezoekers opving die speciaal voor dit evenement naar De Bob waren gekomen en teleurgesteld werden door dit activiteitje van de Noortukkers.