Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 maart 2008

Vermaning Heereweg 355

LISSE – De eigenaars van het pand aan de Heereweg 355 wordt door de gemeente dringend verzocht de tijdelijke huisvesting van werknemers te beëindigen. Dit maakte wethouder Guus Mesman (PvdA) bekend op dinsdag 26 februari.

Mesman: ‘Dit zijn huizen waar Polen in zitten; de eigenaars hebben het huis verhuurd aan een uitzendbureau. Zij moeten deze tijdelijke huisvesting beëindigen of een vergunning aanvragen om aanpassingen op het gebied van brandveiligheid te mogen treffen. In een eerder stadium hebben ze al noodmaatregelen getroffen, maar er is nog geen bouwvergunning aangevraagd voor het treffen van definitieve maatregelen. Als deze vergunning niet wordt aangevraagd is de gemeente van plan om zonodig een last onder dwangsom toe te passen.’