Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

31 juli 2008

Vakantie-evenementen hoogtepunt van zomervakantie

VOORHOUT – Het hoogtepunt van de vakantie zijn voor alle 6+ers ongetwijfeld de vakantie-evenementen, die dit jaar weer van maandag 28 juli tot en met zaterdag 23 augustus plaatsvinden. Ook dit jaar weer heeft de Stichting Jeugd en Jongerenwerk Voorhout alles uit de kast gehaald om de jeugd van 6 tot en met 12 jaar de vakantietijd van hun leven te geven.

Voor de reislustigen staat er van 28 juli tot en met 1 augustus een trip naar Naturalis op het programma, de kunstzinnige kinderen kunnen creatief aan de slag met spiegels of afvalmateriaal en de sportievelingen laten hun kunnen zien met het bowlen.

In de tweede week (4 – 8 augustus) wordt er creatief geknutseld, koekjes gebakken, gevist, een mooie film bekeken en gezwommen. Van 11 tot 15 augustus worden de hersenen getraind met een puzzeltocht, ontstaan prachtige kunstwerkjes uit dekseltjes en afvalmateriaal, kunnen dolfijnen bekeken worden in het Dolfinarium en mogen de poppen naar het poppenbureau.

En natuurlijk vindt er in de laatste week weer de traditionele huttenbouw plaats, waar je als jeugdige er flink op los mag slaan met hamer en spijkers. Na het kiezen van de burgemeester van het huttendorp en het op donderdag en vrijdag slopen van het dorp en opruimen van de spijkers (het traditionele ‘spiekerzoek’n’) is er op zaterdag 23 augustus van 14:00 tot 16:00 uur een Groot Pretpark op de parkeerplaats Boekhorstlaan tegenover de Breugelhof.
Voor meer informatie over het schema van de vakantie-evenementen en om uw kinderen in te schrijven, kan contact worden opgenomen met Dora Duijnisveld: 06 1105 3968 of: 06 5050 1845.

2 Comments:

At 12:30 p.m., Anonymous Anoniem said...

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be

 
At 5:14 p.m., Anonymous Anoniem said...

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]

 

Een reactie posten

<< Home