Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 oktober 2009

Volop nieuwe producten

Sassenheims Vloerenhuis

SASSENHEIM – Het Sassenheims Vloerenhuis verkoopt ook weer vloeren! Het bedrijf, dat al 51 jaar een bekende naam is in de wijde omtrek, verkocht de afgelopen jaren een ruim assortiment aan keukens, (inbouw)apparatuur, badkamers, tegels en meubilair. Sinds kort biedt het Sassenheims Vloerenhuis designvloeren aan; deze kunststof vloeren zijn niet te onderscheiden van natuurlijke vloeren in hout of steen.

Door Joep Derksen

Dick Perfors, directeur van het Sassenheims Vloerenhuis, is zeer enthousiast over deze nieuwe ontwikkeling, het uit Engeland afkomstige Design Flooring: “Deze vloeren hebben een unieke uitstraling; je ziet niet dat het kunststof is. Deze tegels bieden een enorme ontwerpvrijheid, omdat ze in diverse kleuren en structuren uitgevoerd worden. Ook de voegen tussen de tegels kunnen in alle gewenste kleuren en breedtes gemaakt worden. De houtdessins, in stroken, zijn niet van de tijdloze, gewaardeerde parketvloer te onderscheiden.”

Een kijkje in de winkel biedt dan ook een verrassend resultaat: ornamenten als sterren en cirkels, maar ook bijzondere dessins als kiezelstructuren en metalen bieden de mogelijkheid een zeer persoonlijke vloer samen te stellen; een warme, hygiënische, betaalbare en geluidsisolerende vloer met een unieke en authentieke uitstraling. Daarnaast zijn deze vloeren heel erg gebruiksvriendelijk en vergen ze haast geen onderhoud.

Flinke kortingen

Wat onderscheidt het Sassenheims Vloerenhuis van andere organisaties? Perfors: “Wij bestaan al zo lang met dank aan onze service, klantgerichtheid en persoonlijke benadering. Ook zijn we zeer concurrerend op prijsgebied, mede omdat we zijn aangesloten bij Keuken3000, zodat we gezamenlijk inkopen en flinke kortingen kunnen bedingen voor onze klanten. We hebben dus al keukens aan meerdere generaties geleverd: mensen die hun vorige keuken kochten, komen voor een nieuwe keuken terug. En ook hun kinderen bezoeken ons.”

Op het keukengebied zijn er ook nieuwe ontwikkelingen, informeert Perfors: “Het nieuwste op dit vlak is het zogeheten ‘Lifting’, waarbij we de fronten van de keukens volledig renoveren in alle gewenste moderne kleuren en modellen. Dat geldt voor ieder merk keukens en of een keuken nu wel of niet bij ons is gekocht. Zo krijgt de klant voor een fractie van een keukenprijs een compleet vernieuwde keuken.”

De directeur besluit: “Daarnaast verkopen we losse apparatuur; u kunt bij ons uitstekend terecht om alleen een kookplaat of een koelkast te vernieuwen. Mede omdat we heel veel producten uit voorraad én tegen internetprijzen leveren met advies van de winkel, kan de klant bij ons terecht voor alle gewenste voordelen.”

Voor meer informatie: Sassenheims Vloerenhuis, Koetsiersweg 7, 2171 NL Sassenheim, T: 0252 230 481, E:
info@sassenheimsvloerenhuis.com, W: www.sassenheimsvloerenhuis.com.