Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 oktober 2009

Paviljoen Park Rusthoff op hoogste punt

SASSENHEIM – Na slechts anderhalve maand bouwen werd op vrijdag 16 oktober het hoogste punt bereikt van het Paviljoen in Park Rusthoff. Ronald van de Graaf, voorzitter Stichting Beheer Park Rusthoff, nam de honneurs waar om dit gedenkwaardige moment een officieel tintje te geven.
Hij laat weten: “De financiën zijn helemaal rond, mede dankzij de sponsors en de vele vrijwilligers. We willen het paviljoen in het tweede kwartaal van 2010 openen. In tegenstelling tot eerdere berichten in de media, ligt een horecafunctie voor het paviljoen niet in de lijn der verwachting. We hebben hier onderzoek naar gedaan, maar het paviljoen zou daarvoor niet rendabel genoeg zijn. Het wordt dus geen theepaviljoen, maar een clubhuis voor de schooltuinjeugd, de jeugdnatuurwacht en de parkklussers. Daarnaast gaan we het paviljoen gebruiken als vergaderruimte voor andere instellingen, zoals stichtingen en bedrijven. Ook donateurs en Vrienden van het Park kunnen op nog nader te bepalen tijden een kopje koffie of thee in het paviljoen gaan drinken.”