Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 december 2010

Knapp bij concert

NOORDWIJKERHOUT – Als een van de eerste optredens in het openbaar sinds hij wethouder werd, bezocht Hans Knapp het gezamenlijke optreden van muziekvereniging S. Jeanne d’Arc en het koor Bloom. Samen met burgemeester Gerrit Goedhart en diens gezin genoot hij van het optreden waarbij het honderdhoofdige publiek meegenomen werd op een muzikale reis door Europa.

Tijdens liedjes als ‘Last Christmas’, ‘Let it snow’ en ‘We are the world’ klapten Goedhart en Knapp hun handen welhaast stuk op het vrolijke ritme. Knapp, die vooralsnog voor een periode van zes maanden wethouder is ‘al komt het niet op een dag aan’, heeft in zijn vorige wethouderschap veel gerealiseerd in en voor Noordwijkerhout. Hij had een nieuwtje in de pauze: ‘Ik ga me nu met De Zilk bezig houden.’