Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 november 2016

Cursus Italiaans leren

HILLEGOM > Het nieuwe jaar betekent ook het moment om met iets nieuws te beginnen. Zoals een cursus Italiaans, die door docente Ellen van den Berg gegeven wordt. Zij studeerde Italiaans aan de Universiteit van Amsterdam, waar zij in 1993 Cum Laude afstudeerde. Sinds de jaren '90 geeft ze al les, op haar eigen prettige wijze. Lessen Italiaans zijn mogelijk voor één persoon, maar ook voor groepjes van twee tot vijf personen.

Van den Berg laat weten: 'In het eerste jaar komt de basisgrammatica aan bod en leren we een woordenschat die gericht is op het alledaagse leven. Zaken als kennismaken, iets bestellen, een hotelkamer reserveren, telefoneren, de weg vragen en vertellen, boodschappen doen, over jezelf vertellen en klokkijken. Kortom; alles wat je nodig hebt, om jezelf te kunnen redden in Italië! In de les oefenen we bovendien ook met spreken en luisteren.'

De cursussen beginnen op 12 januari 2017. Voor maar liefst 12 lessen wordt een cursusbijdrage van slechts 105 euro gevraagd. Voor meer informatie: www.hetraamhillegom.cc. De directe link: