Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 november 2016

Informatiebijeenkomst over bouwverkeer Heemland Terras

OEGSTGEEST > Het bouwproject Heemland Terras wordt een waar hoofdpijndossier voor bestuurders en omwonenden. Het schiet namelijk nog niet op met het vinden van 'creatieve oplossingen' voor het uit de wijk houden van het bouwverkeer.

Wethouder Wendelien Tönjann (VVD) had enkele weken aangegeven 'op korte termijn' te komen met een creatieve oplossing. Maar vorige week moest ze erkennen, dat er nog altijd geen duidelijkheid is. Die moet er echter wel zijn op donderdag 15 december. Dan wordt er namelijk in het gemeentehuis een informatiebijeenkomst georganiseerd voor de omwonenden van het Heemland Terras.

Tönjann: ,,Dan hoop ik duidelijkheid te hebben over het bouwverkeer. We werken aan drie mogelijke opties.'' De omwonenden kunnen alvast hun borst nat maken, want de werkzaamheden beginnen op korte termijn. De wethouder: ,,De bouwketen en hekken worden al vóór de feestdagen geplaatst: de projectontwikkelaar wil in januari al beginnen.''


Joep Derksen