Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.300, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 mei 2017

1,5 miljoen euro voor wegverbeteringen

WOUBRUGGE > Het college van burgemeester en wethouders vraag 912.000 euro van de gemeenteraad om werkzaamheden uit te voeren aan de noordzijde van de Oudendijkseweg. Dit bedrag komt bovenop de 562.500 euro, die al wordt uitgegeven aan het opknappen van een kruispunt op deze weg.


De verbeteringen van de noordzijde moet zorgen voor een betere ontsluiting van het tuinbouwgebied, maar wel met een veiligere verkeerssituatie. Hiervoor worden maatregelen genomen om de afkalving van de bermen tegen te gaan. De weg wordt verbreed en hierdoor wordt een opstelstrook gecreëerd, waardoor het verkeer niet meer op de N446 hoeft te wachten. Tot slot wordt ook het asfalt van de Oudendijkseweg vanaf de N446 tot aan de Leidseslootweg vervangen.